Ambalaj Karton Malzemeler Sınıfına Giren Ürünler

Ambalaj Karton Malzemeler Sınıfına Giren Ürünler

Özel Ölçülerdeki koliler, kullanıcıların isteklerine ve ihtiyaçlarına doğru çözümü sunmak adına üretilmektedir.

Karton Koli ve Çeşitleri

Karton Koli Çeşitleri; Karton koli kullanımı ile yapılacak olan koliler genel olarak üç farklı şekilde imal edilmektedir. Bunlar beyaz karton, testliner karton, kraft karton ve fluting karton olarak gruplandırılır. En ucuz maliyetli ve yapısal olarak en kolay imla edilen modeli fluting kartonlardır. Nakliye ve taşıma sürecinde kolaylık sağlayan bu materyaller genel olarak talep ve ihtiyaca göre ölçülendirildiği için hazır halde stoklarda bulundurulmaz. Kullanılacak olan sektörde direnç ve dayanıklılık gereksinim düzeyine göre karton koli firmaları karton yapısında B dalga, C dalga, E dalga, C+B Doppel Dalga, E+B Doppel Dalga olmak üzere farklı modellerde sahip karton kutu imalatı yapılmaktadır. Genel olarak her tür sektörde kullanım imkânı bulabilen bir araçtır diyebilir.

Koli İçi İmal Edilen Karton Seperatörler

Koli içi karton seperatör, koli içerisine konulan ürünleri ayrıştırarak ürünler arası teması önlemek için kullanılmaktadır. Ara karton veya ayırıcı karton olarak da geçen seperatör, ürünler arasında ayırıcı özelliğe sahip olduğu kadar ürünlerin hasar görmesini de önlemektedir. Özellikle cam ürünlerin kolilere yerleştirilmesinde kullanılır. Ürünün birbiriyle temas etmesi sonucunda kırılması veya zarar görmesi seperatör kullanımı ile en az seviyeye indiriliyor. Çevre dostu olan karton seperatör düşük maliyete sahip olması ile tüketicilerin tercihi oluyor. Her türlü koli içine uygun olması ile taşıma kolaylığı sağlar. Mukavva halinde bulunan seperatör genellikle tek oluklu mukavva olarak kullanılmaktadır.

Karton Köşebent Destekleyiciler Hakkında!

Karton Köşebent, paketlenen ürünlerin dayanıklılığını arttırmak ve ürünleri korumak amacıyla kullanılır. Köşebentler, kullanım alanına uygun olması için farklı ölçülerde üretilmektedir. Bunun sebebi ise köşebent ile ürünlerin korumasını tam anlamıyla sağlamaktır. Köşe koruyucuları olarak da geçen köşebentler, paketlenen ürünün köşelerden korunmasını sağlar. Karton köşebent kullanımı en avantajlı yöntemlerden biridir. Yüksek dayanıklılığa, ekstra korumaya ve sabit kalmaya sahip olduğu için ürünleri yükleme kolaylığı da sağlar. Düşük maliyetiyle ekonomik avantaj oluşturan karton köşebent paketi ve içerisindeki ürünü koruduğu gibi paketlenen ürünlerin düzenli olmasını ve bu ürünlerin taşınmasını sağlamaktadır. İhtiyaç doğrultusunda gerekli ölçülere göre üretilmektedir.
Tripleks Koli Nedir? İhracat İçin Önemi Nedir.


Tripleks palet kolisi üç kat triplex oluklu mukavva ile oluşturulduğu için tripleks adını almıştır. Ürün dayanıklılık özelliği nedeniyle birçok sektörde kullanılmaktadır. Bu sektörler arasında otomotiv sektörü, ağır makine sektörü, yedek parça sektörü gibi önemli alanlar yer almaktadır. 200 kg ile 800 kg arasında ağırlıkları rahatlıkla taşıyabilen koliler, ürünlerin güvenliğini de sağlamaktadır. Palet kolisi, 4 adet düz karton içerisine 3 levha oluk yerleştirilmesi sonucu üretilmektedir. Yüksek dayanıklılık özelliği sayesinde ağır ürünlerin ambalajlamasında kullanılır. Tripleks koliler geri dönüşüm özelliğine sahiptir. Bu sayede ihtiyaç doğrultusunda kullanıldıktan sonra tekrar kullanılabilir hale getirilmektedir. Koli ile ürün, dışarıdan gelebilecek darbelere karşı koruma altındadır. Bu sayede maliyeti yüksek ve önemli makinelerin ambalajlanmasında kullanılmaktadır.


Her Boy Koli Online Koli Kutu Satış Sitesi
HerBoyKoli Admin

HerBoyKoli Koli ve kutu sektöründe, uzun yılların tecrübesiyle, sektörün önde gelen markalarından birisi haline gelmiştir.”
Burada yer alan tüm yazılarımız firmamızın editörleri tarafından yazılmaktadır.