Kıyafetleri Kırıştırmadan Taşıma Ve Depoya Kaldırmak  İçin İhtiyacınız Olan Koli Modeli!

Kıyafetleri Kırıştırmadan Taşıma Ve Depoya Kaldırmak İçin İhtiyacınız Olan Koli Modeli!

55x55x87 cm Boy*En*Yükseklik ebatlarında çift oluklu kraft koli olup 2 adet kraft ve 3 adet saman kağıdın birleştirilmesiyle oluşturulmuş BC dalga kolilerdir.

Giysilerinizi kırıştırmadan kaldırmak, taşımak için en ideal koli modelini sizler için derledik. 55x55x87 cm [Boy*En*Yükseklik] ebatlarında çift oluklu kraft koli olup, 2 adet kraft ve 3 adet saman kağıdın birleştirilmesiyle oluşturulmuş BC dalga oluklu mukavvadan üretilmiştir.

Kıyafetleri kırıştırmadan taşıma ve depoya kaldırmak için kullanılmaktadır. Uygun askı aparatı ile birlikte gönderilmektedir. Askılı elbise kolisinin içerisine 54cm genişliğinde kıyafetleriniz yerleştirilebilir. Koli Hacim : 96 desi İnch Ebatlar : 21,60*21,60*37,10 İnch. Fefco Kodu : 0201 Darbelere karşı korumalı %100 doğada geri dönüştürülebilir oluklu mukavva koliler doğa dostu paketleme ürünleridir. Çift oluklu karton koliler her yönüyle ve güvenli bir sevkiyat çözümü sunar.

herboykoli.com üzerinden online olarak 55x55x87 Askılı Elbise Koli Modelini rahatlıkla satın alabilirsiniz. Türkiye'nin neresinde olursanız olun herboykoli.com 'da kolay iade ve güvenli ödeme sistemi ile satın alacağınız 55x55x87 Askılı Elbise Koli modelini size ulaştırmaktan memnuniyet duyarız.

 

Çift oluklu koliler, darbelere karışı korumak ve ağır ürün ve eşyaları göndermenizi sağlamak için koruma sağlarlar. Ürünleriniz paketlerken koli içinde boşluk bırakmamaya dikkat ediniz. Ayrıca koli içi balonlu naylon gibi koruyucu malzemelerle kargo kolilerinizin koruma direncini artırabilirsiniz. %100 geri dönüştürülebilir oluklu mukavvadan üretilen koliler aynı zamanda doğa dostu üründür. Özellikle E ticaret gönderilerinizde ihtiyacınıza uygun çeşitli kalite ve ebatlarda koli üretimi yapılır. Doğru ebat ve koli kalitesi tercih edilerek taşıma maliyetlerini düşürebilirsiniz.

Ürünleriniz deponuzda daha az yer kaplar. Koli ebatlarında +/- %3 mm, koli toplam gramajlarında +/- %5 üretim toleransı bulunmaktadır. Çift Oluklu Koliler BC Dalga oluklu mukavva ile üretilirler. Ürünlerin hem korunarak paketleme hem de sevk edilmesini sağlarlar. Ürün veya eşyaları paketlemek için idealdirler.

İstenilen ebatta tam kapak, kendinden separatörlü, kapaksız açık veya normal abox şeklinde üretilirler. Koli bantı yardımı ile alt kapaklar kapatıldıktan sonra içerisine ürünler yerleştirilip üst kapakları koli bantı ile kapatılırlar. KSSSK-KSSST-KSSSMK-KSSSS-BSSSB-BSSSK-BSSST-BSSSS-MKSSSMK-MKSSST-MKSSSS-TSSST-TSSSS kalitelerde ve farkı gramajlı kağıtlar kullanılarak üretilir.

 


Her Boy Koli Online Koli Kutu Satış Sitesi
HerBoyKoli Admin

HerBoyKoli Koli ve kutu sektöründe, uzun yılların tecrübesiyle, sektörün önde gelen markalarından birisi haline gelmiştir.”
Burada yer alan tüm yazılarımız firmamızın editörleri tarafından yazılmaktadır.