Tripleks Palet Kolisi – Ağır Yükleri Taşıma Kolisi

Tripleks Palet Kolisi – Ağır Yükleri Taşıma Kolisi

Tripleks Koli Nedir? Kalın koli, gramajlı koli, palet kolisi gibi isimlendirilse de gerçek adı 3 kat olukludan meydana geldiği için triplex adını alır.

Tripleks Koli Çeşitleri, Triplex Koli Modelleri – Triplex Palet Kolisi

Tripleks Kolinin Katman Zenginliği; Üç kat oluklu mukavvanın bir arada kullanılarak meydana getirilen kolilere verilen genel bir isim olan, dört adet düz kartonun içerisine üç levha oluğun yerleştirilmesi sureti ile imal edilen Triplex Koli Çeşitleri, sağlam yapısı ve yüksek mukavemet gücü ile genellikle sanayi sektöründe kullanılan bir ambalaj çeşididir.

PALET KOLİSİ Mİ LAZIM SİZE?



Alışverişe Başlamak İçin BURAYI TIKLAYIN!

Triplex Oluklu Mukavva Koli Olarak Adlandırılması

Triplex Oluklu Mukavva Koli olarak da adlandırılan, özellikle ürünleri ihraç edecek firmalar tarafından tercih edilen bu ambalaj seçeneği, bilinen kolilere oranla daha ağır yüklerin indirilip kaldırılmasına ve güvenli bir şekilde nakledilmesine ortam sağlayan, yarım tona kadar olan ağırlıktaki ürünlere transfer yeteneği kazandıran İhracat Kolileridir.

Triplex Palet Kolilerin Genel Kullanım Alanları

Triplex koliler A dalga, B dalga, C dalganın birleşmesinden meydana gelmektedir. TripleksPalet Kolisi daha çok otomotiv sektörü, ağır makine sektörü, yedek parça sektörü gibi sektörler için üretip satmaktadır. 200 kg’dan 800 kg’a kadar ağırlık taşıyabilen triplex koliler ihtiyaçlarınıza göre cevap verebilmektedir.

Tripleks Kolilerin sıkça kullanıldığı diğer alanlar ise şöyle; Taşıma, saklama kolileri geçici veya uzun süre ile kaldıracak olduğunuz belge, ürün, eşya, elbise, ofis, ev malzemeleri depolama veya nakliye amaçlı kullanılan, Oluklu Mukavvadan dopel olarak üretilmektedir.

Kulanım kolaylığı bulunan, çalışma alanınızı genişletecek olan TriplexPalet Kolisi Sanayi ve diğer iş kullarında da çok tercih edilen bir koli modelidir. Triplex kolilerin üretiminde kullanılan yüksek gramaj sayesinde ağır yüklerin taşınması da triplex koli ile kolaylaşmaktadır.


 

 

 


Her Boy Koli Online Koli Kutu Satış Sitesi
HerBoyKoli Admin

HerBoyKoli Koli ve kutu sektöründe, uzun yılların tecrübesiyle, sektörün önde gelen markalarından birisi haline gelmiştir.”
Burada yer alan tüm yazılarımız firmamızın editörleri tarafından yazılmaktadır.